sunnuntai 7. elokuuta 2016

Lähtö koittaa

Blogini tarkoitus on lähinnä näyttää tuttavilleni millaista elämäni juuri nyt on. Toki saatan kerätä tietoja tuleville reissaajille, jotka saattavat olla hyödyksi. Mikään innokas kirjoittaja en ole, joten lähinnä kuvien avulla mennään jatkossa, kun päätän kirjoittaa ja minulla on aikaa. 

Tosiaan olen lähdössä Etelä-Koreaan puoleksivuodeksi vapaaehtoistyön merkein Maailmanvaihto ry:n avulla. Järjestö on todella hyvä, tietoineen kuin apuineen. Lisäksi he järjestävät vain pitkäkestoisia reissuja, joten suosittelen!

Työpaikkani Etelä-Koreassa on Seoboo YMCA, näyttävästi työkuvani olisi lapsille englannin opettamista, kulttuurien kohtaamista. Kuulin kyllä että tiedossa olisi myös kaikenlaisia aktiviteetteja kuten uimista, savitöitä, urheilulajeja jne. Oleskeluni ajan asun asuntolassa, varmaan muitten vapaaehtoistyöntekijöitten kanssa.

Alkuun meillä on 3päivän kestävä leiri, jossa käymme läpi korealaista kulttuuria, esittelemme itsemme ja maamme mistä tulemme toisillemme. Kielikurssi sisältyy myös jota voi halutessaan jatkaa. Tapaamme lentokentällä, tosin lentoni on 6h aikaisemmin perillä kuin olisi tarkoitus nähdä. Erittäin vaikeaa on ollut pakata, täytyi ottaa huomioon kaikki vuoden ajat. Tietämystä minulla on hintatasoista eri tuotteista joka auttoi pakkaamisessa, ajatellen sen mukaan mitä sitten perillä ollessani voin ostella.

Viimeinen päivä Suomessa, hyvä aika kirjoittaa ensimmäinen tekstini. Todella paljon odotan tulevaa, jännittää ja olen innoissani. Wish me luck! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti